Over Stroop

Ons verhaal

Op 4 augustus 2013 openden we voor het eerst onze deuren in een leegstaand pand aan de Mathenesserweg in Rotterdam-West. Met onze bijzondere lekkernij, 300m2 aan ruimte én een bruisend wijknetwerk, lieten we hier sinds die dag zien wat Delfshaven te bieden heeft.

Op 1 oktober 2016 opende een tweede locatie in de Fenix Food Factory in Rotterdam, deze bruisende hal op Katendrecht is de ideale locatie om te laten hoe het koekje gemaakt wordt. Hier kun je onze bakkers aan het werk zien! En natuurlijk een verse, warme wafel komen proeven.

De Fenixloods zorgt ook voor bijzondere kruisbestuiving tussen de verschillende ondernemers die er zitten, wat dacht je van een wafel met heerlijk ontbijtspek van F.A. Bijten of een Imperial Dutch Stout met onze stroopwafels erin verwerkt.

Vanaf januari 2018 is met het sluiten van de Mathenesserweg deze locatie op de Veerlaan 19D in Katendrecht onze hoofdlocatie geworden, voor al je stroopwafel behoeftes kun je nu hier terecht.

De stroopwafel van Stroop

Die bijzondere lekkernij, dat is ons smeermiddel; de duurzame, culinaire stroopwafel.

Het zijn stroopwafels met een twist; een traditioneel koekje met iets extra’s. We voegen er bijvoorbeeld citroen rasp, of rozemarijn snipers & grofgemalen zeezout aan toe. Dat levert bijzondere, lekkere en gewaagde smaaksensaties op. En wat hem écht bijzonder maakt? Dat is de liefde die onze stroopwafelbakkers er in stoppen.

Duurzaam vanwege het gebruik van lokale, biologische ingrediënten, in de directe omgeving gehaald; zoals o.a. de citroenen, limoenen en sinaasappels van de groentemannen ”De Westlandse Tuin” in de loods & de eieren, melk en boter komt van Booij Kaasmakers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Sterker door Stroop

Dat is de naam van de stichting achter Stroop. Want dat zijn we: sterk. Met de ontwikkeling en verkoop van onze bijzondere stroopwafels werken. Heden ten dagen gaan we door het leven als Stroop Rotterdam en zijn we geen stichting meer maar een VOF.

Sterker door Stroop gelooft in de kracht van een lokaal, multicultureel netwerk en zet nieuwe ruilmodellen in om actieve betrokkenheid te stimuleren en successen te delen. We geloven in ondernemerschap en creativiteit. Sterker door Stroop wil inspireren en stimuleren door te faciliteren, samen te werken en te ondersteunen.

Stroop Rotterdam VOF
KVK: 71174419
BTW: NL8586.09.356.B01